äppeläpple
Eftersom jag fick massor av röda fina äpplen från pappas lilla träd så "behövde" jag göra något med några av dem iallafall. Fick bli enkel äppelkaka med vaniljsås.
Smuldegen gjorde jag av smör, mjöl, havregryn, socker, kanel och lite kardemumma.
Äpplena skar jag och stekte en liten stund i smör, socker, kanel och kardemumma.
Ugna loss i 225 grader ca 15 min och ät med gudomligt god vaniljvisp.
Viktigt, ni vet vaniljvisp, inte marzansås för det är ju i princip djävulens påfund, nej, vaniljvisp.
Vill helst äta bara det med sked.
tinny
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fan vad gott.
jaaaa.. håller med. Vaniljvisp is the shit! :)marzansås kan slänga sig i väggen!!!
mmmm...hmmm... vet inte riktigt om jag kan hålla med, tycker att båda två är fruktansvärt vidriga faktiskt. Jag är helt enkelt tvungen att göra en egen vaniljsås till dig när vi ses... recept kommer upp här förresten!