Gös
Stekt Gös med inkokt fänkål och gravad citron.

Tid 20 min
Inkokt fänkål
Koka en god lag med vatten, citronjuice, salt, fänkålsfrö och sjud
fänkål tills den är mjuk.
Senapsvinni
Vispa en matsked Liss-Ellas senap med lite olja så att det binder.
Stekta kavringssmulor
Bryt kavring i stora smulor och stek i krusat smör.
Salta och peppra fisken.
Stek gösen i krusat smör till en ca 36 °c och låt den gå över till ca 40 °c.
En perfekt stekt gös är bland det godaste som finns!
Servera med gravad citron och kokt potatis!
Kristoffer

Tid 20 min
Inkokt fänkål
Koka en god lag med vatten, citronjuice, salt, fänkålsfrö och sjud
fänkål tills den är mjuk.
Senapsvinni
Vispa en matsked Liss-Ellas senap med lite olja så att det binder.
Stekta kavringssmulor
Bryt kavring i stora smulor och stek i krusat smör.
Salta och peppra fisken.
Stek gösen i krusat smör till en ca 36 °c och låt den gå över till ca 40 °c.
En perfekt stekt gös är bland det godaste som finns!
Servera med gravad citron och kokt potatis!
Kristoffer
Kommentarer
Postat av: tinny
ser riktigt gott ut! du och jag fixar julmaten, deal?
Postat av: Bro
It´s a deal tuna!
Trackback