dillochost
Långkok är inte så jobbigt som det låter, när allt väl är i kastrullen sköter det sig själv, rätten från igår tog ca 1 timme allt som allt. Lite svårt att fota snygga gryt-bilder, men självklart hade vi fejkinlagd gurka till. OCH VI HAR ÖVER, priceless. I cheesecaken var botten gjord av digistivekex, smör, kanel och lite kardemumma.
tinny
Fett!! Använder du ättika i grytan, det är helt klart en av de viktigaste ingredienserna när man gör lamm i dill? :)
Fejkinlagd gurka? What's that?
Det var sjukt gott! Det är fantastiskt att hälsa på er, man blir välgödd och glad. men du - var det inte pepparkaka också i botten på cheesecaken? Smakade så i alla fall, dvs:
-MUMS, ge mig mer!!
Stolff-japp, ättika!
Amanda-nope, ingen pepparkaka, men kanelen och kardemumman gjorde nog sitt för julkänslan!
men stoffe, läser du inte vår blogg! har ju skrivit om min fejkinladga gurka innan. Det är bara gurka skivad med osthyveln, lite vinäger, salt och citronsaft. ist good, I promise!
världens godaste cheesecake!
Jo det är kanske ok... jag tycker det är godare med riktig. Det går lika snabbt.
1 del ättika
2 del socker
3 del vatten
Hyvla ner gurkan!