kvällensfirre

Idag blev det feeesk på menyn, sejburgare med karamelliserad fänkål och pepparrot-dillkräm.
Det var gott, och åter igen, inte så svårt. För några år sedan kunde jag inte laga särskilt mycket mat (okej, är 22 så kanske inte så konstigt) men jag vill att alla ska våga prova nya recept (vilket Robin är bäst på att hitta) och köp gärna hem råvaror även om du inte är säker på hur de ska tillagas.

Rätten idag tog kanske 15 minuter, mixa ihop fisken med matlagningsgrädde, peppar (vit och svart) samt salt, goja ihop till hamburgare och panera med ströbröd. Stek dem gyllenbruna i mycket smör. Fänkålen smörstekte jag tillsammans med lite timjan, vitvinsvinäger, grönsaksbuljong, peppar&salt och lite socker. Bröden är vanliga rostemackor som vi delade och la in en minut i ugnen. Krämen består av cremé fraiche, dill och pepparrot.







Kommentarer
Postat av: Robin

freakin fajn firre!

2009-12-16 @ 21:12:34
URL: http://robin.nordgren.in

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0