Gös

Stekt Gös med inkokt fänkål och gravad citron.


Tid 20 min

Inkokt fänkål
Koka en god lag med vatten, citronjuice, salt, fänkålsfrö och sjud
fänkål tills den är mjuk.

Senapsvinni
Vispa en matsked Liss-Ellas senap med lite olja så att det binder.

Stekta kavringssmulor
Bryt kavring i stora smulor och stek i krusat smör.

Salta och peppra fisken.
Stek gösen i krusat smör till en ca 36 °c och låt den gå över till ca 40 °c.

En perfekt stekt gös är bland det godaste som finns!
Servera med gravad citron och kokt potatis!

Kristoffer

Kommentarer
Postat av: tinny

ser riktigt gott ut! du och jag fixar julmaten, deal?

2009-11-24 @ 21:07:54
URL: http://robin.nordgren.in
Postat av: Bro

It´s a deal tuna!

2009-11-24 @ 23:34:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0