Informationa

Matlagning handlar om att ta vara och visa respekt för råvaran, därför är det viktigt att tillaga i rätt temperatur. De flesta råvaror mår bra av att tilllagas i lägre temperaturer och med en viss varsamhet. När vi matlagare pratar om krusat smör menas det smör i rätt temperatur.

Tänk så här: När smöret smälter i en varm panna bubblar det först upp, sedan sjunker det ihop och blir krusat. Det är den värmen man vill ha hela tiden när man steker. Låt det inte bli varmare, då blir smöret brynt och sedan bränt och smakar sämre.


Kommentarer
Postat av: Lina

STORT TACK! Nu vet jag.

2009-12-01 @ 16:59:16
URL: http://jesuisunepaparazzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0