snaily
I måndags körde vi syskon till pappa, Eve och Leo-Pascal för att hälsa på och få i oss lite god mat. Som förrätt lagade vi till (eller främst Kristoffer) sniglar (!) frästa i vitlök, smör, salt, persilija, svamp och lite chili. Med krutongerna till blev det riktigt gott! Till och med Leo kastade i sig sina och bad om en liten snigel till.
Huvudrätten var bacon- och salviainlindad fläskfilé med örter från deras trädgård, lammracks med söt tomatröra och smör- och persiljafrästa färskpotatisar.
Efterrätten var en gammal klassiker från Eve´s uppväxt i Kanada, smörat bröd som steks i lönnsirap med en citrusfruktsallad och grädde. Allt var riktigt riktigt gott, you try!
Huvudrätten var bacon- och salviainlindad fläskfilé med örter från deras trädgård, lammracks med söt tomatröra och smör- och persiljafrästa färskpotatisar.
Efterrätten var en gammal klassiker från Eve´s uppväxt i Kanada, smörat bröd som steks i lönnsirap med en citrusfruktsallad och grädde. Allt var riktigt riktigt gott, you try!
Kommentarer
Trackback