svin

I lördags käkade vi på Bastard, med head to tail-tänket fick vi bland annat i oss grisfot..

Till förrätter delade vi en Bastardplanka och en Spetskål, nötter och boquerones-tallrik. Som huvudrätter tog vi in vedugnsrökt Margherita, Grisbog & svans med vita bönor, tomat & persilja  och sist Anklår "agrodolce" med linser & morötter. Sjukt gott, sjukt mättande. De snålar inte på portionerna och är mer måna om att skapa riktigt god mat än att lägga upp fint och smått, helt i min hungriga melodi.

Efterrätten blev Krusbärskräm med kaksmulor och kaffegrädde och en Fåryoghurtsorbet med citronverbena & olivolja. Krusbärskrämstallriken var gigantisk (och så god!)

Köket är helt öppet och löper som en rektangulär bar imitten av lokalen, kul att se kockarna arbeta bara någon meter ifrån ens bord.

Topp topp, 5 av 5!













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0