rödspätta

Idag lagade jag och systeryster till panerad färsk rödspätta med kokt potatis, tillsammans med en örtsås och en limesås. För att röra ihop örtsåsen: creme fraiche, finhackad gräslök, en skvätt olivolja(citronolivolja om ni har), peppar & salt och lite citronsaft. Rör ihop allt, klart på 1 sekund. typ. Limesåsen: finrivet skal av en lime, limesaft, en skvätt vatten, sweetchilisås och lite olivolja (åter igen, citronolivolja om ni har..) peppar & salt.

Eftersom vår gäst Rasmus är kräsen som bara den fick han pannkakor till middag och vi till efterrätt. MUM!







tinny

Kommentarer
Postat av: Alina

Och gott blev det!

2010-05-12 @ 11:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0