två vänner

Currypasta och kokosmjölk passar fint ihop med kyckling och limeblad. Pastan smakar väldigt mycket (starkt) så ta i lite i taget och smaka av. Fräs upp kyckling, rödlök, morötter (eller bara de grönsaker du bäst tycker om, kanske sockerärtor, röd paprika, champinjoner..). Salta och peppra. Häll på kokosmjölk och blanda i currypastan och några limeblad, låt puttra och smaka av efter hand. Servera med ris eller frästa nudlar.


Kommentarer
Postat av: Kris de Kök

Currypasta måste fräsas med lite olja i pannan/kastrullen ganska länge innan man använder den och tillsätter vad man nu lagar. Då försvinner en del av hettan och den gröna currysmaken kommer fram. Ett klasiskt svenne-misstag är att ösa ner pastan och på så sätt bara få den väldigt starka, något oätliga smaken.

2011-02-03 @ 09:52:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0